Főoldal
Jelentkezés munkatársnak
Kedvezménytakarók oldala
Kedvezménytadók oldala
Partner oldalTisztelt erre a weblapra látogatóbarátom, leendő munkatársam!

 

Fontos információt és munkalehetőséget kínálok fel, remélem akár így, akár úgy gyümölcsöző lesz a további kapcsolatunk!

 

Röviden bemutatkoznék:

Illés László vagyok, Kecskeméten élek. 1991-óta üzletkötéssel foglalkozom.

Kezdtem mellékállásba, majd fő állásba, sikerek és kudarcokkal tarkított a pályafutásom, mint minden üzletkötőnek.

Azt mondják a nagyok és vallom, hogy mindent ellehet adni, mert nem a terméket veszik meg, hanem engem, de az is fontos, ami el akarok adni, illetve azt szeretném, hogy megvegyék Tőlem, megfelelő legyen a vevőnek, és természetesen nekem, mint üzletkötőnek is jövedelmező legyen.

 

Célom: Gazdaggá tenni az Embereket!

 

Előzmények:

Mint már a bemutatkozásomba leírtam, 1991 üzletkötőként dolgozom, sok-sok cégnél voltam és mindenütt az volt az érzésem kihasználnak, nem éreztem magam jól, a következők végett.

 

- Legtöbb cég MLM-ben dolgozik, ami valójában nem rossz, de Magyarországon sajna úgy működik, hogy mindenki szervezni akar, senki nem akar dolgozni, mindenki arra vár, hogy az „alattam” lévő, mint a „kis hangya” megkeresse nekem a pénzt.

A jól menő MLM-eseket most kiveri a frász, de nem érdekel, az átlag üzletkötőnek ez a véleménye, ha valakinek nem ez, azt is tiszteletbe tartom.

MLM-be meghívó ismerőseim, mind azt mondták, „gyere ide, itt meggazdagszol” ez sajna nem így történt, mert sem a meghívom, sem én nem gazdagodtam meg, sőt ha elmentem, másik MLM rendszert elterjeszteni akaró bemutatóra mindég ugyanazon arcokkal találkoztam.

Ismerős a helyzet!

 

Ez nem MLM, itt mindenki magának keres!

 

- Ki vert a frász, mikor hosszú bemutató, mézesmadzag elhúzás után elmondták, itt van regisztrációs díj, meg kell vennem több tíz vagy akár százezer forintos nagyságrendű induló készletet, amit el kell adnod és pénzednél vagy, sőt x Ft-ot kerestél, de ha nem tudod eladni az sem baj, elhasználod, elfogyasztod és milyen jól is jársz majd.

Ismerős a helyzet!

 

Itt nincs induló készlet, nincs regisztrációs díj, itt induláshoz mindent adok!

 

- Hogy dolgozni tudjál mindent Neked kell állnod, dolgozhatsz bármenyit sem autó, sem laptop, sem telefon tehát semmit nem ad a cég, dolgoz mint a rabszolga, nem számít.

Az a fontos az „ANYA” cégnek jó legyen!

Te, mint rabszolgaként dolgozhatsz, hisz Magyarországon büntetlenül megvalósult és elfogadott a rabszolgatartás, a teljes jutalékos rendszer az üzletkötőknél és a befolyó pénzből semmit nem jutatnak vissza, hogy dolgozhasson megfelelően az üzletkötő!

Ismerős a helyzet!

 

Igaz teljesítmény után, de mindenki magának dolgozik, nem válik szét szervezőkre és hangyákra!

 

Kezdjük, mi is a termék!

 

Mit is kell eladni!

 

Mennyivel más, mint  a többi, mennyivel jobb és mennyivel könnyebb eladni, bocs nem eladni kell, mert a termék a szolgáltatás eladja magát, mert mindenki belátja neki megéri, hisz ilyen komplex jelenleg még nincs a Magyar piacon!

 

Az alap elgondolás már működik, de nem ilyen komplex és nem igazán azokat szolgálja, akiket kellene, hanem a szervezőkét, a működtető cég érdekét.

 

Nem más ez, mint a vásárlói klub rendszer.

 

Lehet, azt mondod ez lerágott csont, de ebben a formában nem igaz!

 

Hasonlítsuk össze a meglévőket minden név nélkül, ha kimondod azt Te teszed, nem én, tehát nem mondható termék hitelrontásának.

Ismereteim alapján egy nagy van, és tudok még legalább +50-ről, ami kicsinek mondható, vergődik, most kezdődik, más néven ujjá alakul, valamint vannak városkártyák, de ezek is haldokolnak, mivel városonként elszigeteltek, és a település a befektetett pénz többszörösét akarja kitermelni.

 

Vásárlók, illetve igénybevevők.

 

A régi rendszer lényege, hogy begyűjtenek rengeteg tagot az az „vásárlót ingyenesen”, de ez nem igaz, mert azzal kecsegtetik, MLM rendszerrel, hogy meggazdagodhatnak, de ha gyorsan akarnak pozícióhoz jutni, megvásárolhatják, amit később felhasználhatnak, de sajna ez is átverés, mert az ebben a formában nem igaz.

Természetesen csak az elindító cég jár jó, a vevőjelöltek, meggazdagodni akarók, befizetők nem, csak vesztenek az üzleten.

 

Nézzük, mi van az eladók, szolgáltatók helyzetével.

 

Itt is azt mondják ingyenes, természetesen ez nem igaz + még kecsegtetik a cégvezetőket, az az a vállakózókat azzal, ha részt vesznek az MLM rendszerben, Ők is pénzt kereshetnek az ott vásárlók, és mások vásárlásaiból.

Természetesen velük is pozíciókat vetetnek meg, mivel vállalkozók még nagyobb összeget fizetetnek meg velük, amit talán soha nem használhatnak fel.

Itt is a szervezők, az elindító cég jár jól, illetve tudatosan tudtuk nélkül becsapják az embereket.

 

Nézzük a jelenlévő vásárlói klub rendszereket, ami nagyjából ugyan azon kaptafára készült, más-más jól hangzó néven elkezdődik, és fel duzzad, természetesen mesterségesen működtetik, nagy csindaratával vannak kifizetések érdekes reklámfogásokat, vetnek be.

Kocsikra kihelyeztetik a lógókat, tulajdonos telefonszámát web címét.

Természetesen a kocsi az ügynöké, érdekes ilyennel elmenni temetésre, színházba vagy egyéb családi rendezvényre, hát nem is tudom.

 

Az Internetről letölthetik a vásárlói kártyákat és mehetnek vásárolni, az talán pozitívum, de nem igazán jó dolog.

 

Az általam kidolgozott rendszerben is más, ez a vevő, az igénybevevőnek is nagyon jó, de a szolgáltató illetve a cégek részére megfizethetetlen, tehát oda vissza egy szuper dolog.

 

Más vásárlói rendszernél!

 

Nézzük a vásárlói oldalt, azért mindkettő fél érdeke a vevő és az eladói rész itt kezd érdekesé válni.

Bemegy a vásárló a boltba vagy szolgáltatást ajánlóhoz, ahol elfogadják a vásárlói kártyát és megtudja  x összeg árengedményt, kap, mi a buktató, mi a trükk a működtető részéről, a vásárló kifizeti a vásárolt termékszolgáltatás 100%-át.,

Majd a cég, ahol a vásárlást vagy szolgáltatást igénybe vették, a működtető cégnek befizeti a kialkudott árengedményt. A cég levonja azt az összeget, amiért dolgozik, a beszervezőknek, szétoszt x%-ot és valamennyit visszajutat a vevőnek, illetve a szolgáltatást igénybe vevőnek.

Természetesen nem azonnal, hanem valahol bolyong a pénze, senki nem tudja hol van, szép néven működteti a cég az Ő hasznára, amit úgy nevez a virtuális számla.

Hozzájutni bonyolult, nagyon nehéz, levásárolni valamilyen összeg felett lehetetlen.

 

Az általam működtetett rendszernél!

 

Tudva, hogy mindenkinek kevés a pénze, ezért itt is előre a cég az az én, az az mi kialkudunk egy x%-ot, de az engedmény adó azonnal elengedi az összeget nem a 100%-ot kéri hanem -5, -10, -20, vagy -30%-ot nem kell a vevőnek kifizetnie.

Az igénybe vevő azonnal pénzénél marad, a kedvezményadónak szinte teljesen mindegy mikor engedi el a kialkudott kedvezményt.

Itt mivel érzékeli a vevő a megtakarítást, nagyobb lehet a kedvezményadók közötti versengés, és nem lesz olyan ami már szerintem törvénybe ütköző az az rossz hírét kelti a cégnek, hogy kizárják a rendszerből.

 

Ennél a rendszernek a neve!

 

Gyémánt Vásárlói Közösség későbbiekben közösség!

 

- Itt nincs burkolt költségek, itt a kártyaigénylés tagsággá válás, kedvezményt hogy kapjon valaki egyszeri költsége, ami 1000.-Ft.

 

Ha elveszti a kártyát, újra igényelheti, ez a kártya + posta költség belekerülési összege.

Igaz nem lehetséges egyéb jövedelemre szeret tenni, csak úgy kereshet pénzt, hogy az Interneten megnézi, hol vehet igénybe kedvezményt, hol kap több kedvezményt ugyan azon szolgáltatás, illetve termék árából.

 

Az igénybe vevő, a tagsági válást kérő lapon jelezil, hogy az e-mail címére kaphat-e értesítést, hírlevelet, a kedvezményt adó cégektől, ami egy vásárlónak elengedhetetlen információ, hisz a pénztárcánkról van szó, akkor a kedvezményadók információt küldenek az aktuális akciókról.

 

Eddig ezt egyetlen rendszer sem tudott nem élt ezzel a lehetőséggel, ami a kedvezményvevő, kedvezményadó érdekét szolgálná, tehát itt látszik, csak a szervezők, és a működtető cég érdeke van előtérben.

 

Ennyi a kedvezményvevőkről.

 

Térjünk rá a kedvezményadókra!

 

Néhány szóban már ecseteltem a „más” rendszer tulajdonságait név nélkül, az is jó, de kinek, a szervezőknek, a működtető cégnek, de nem a kedvezményadónak és a kedvezményt kapónak.

 

- Itt nincs kizárás! Mivel a kedvezményt azonnal megkapja az igénybevevő.

Ebből adódóan nincs rossz hírkeltés sem.

 

- Az előzőekben már utaltam, hogy a kedvezményt igénybevevők szinte 100%-ban hozzájárulnak, hogy az e-mail címükre érkezzen hírlevél értesítések, mert ez jól felfogott érdekük, így hatalmas vevőkörrel fognak rendelkezni és célzottan tudnak küldeni akciókról hírlevelet, ebből adódóan, kisseb lesz a reklámköltség is.

 

- A kedvezményt adó cégek között is megvalósítok egy belső információs rendszert, ahol a cégek e-mail címét és kapcsolattartóját fogom átadni, ha hozzájárul, ezzel belső információkat közölhetnek, aktuális „kifelé” esetleg nem publikus dolgokat írhatnak meg egymásnak, vagy minden egyebet, amelyek segítik a cégek gazdasági előremenetelét.

 

- Minden cég, cégvezető kap egy VIP kártyát, amely presztízst jelent majd azzal vásárolni, illetve ha céges vásárlásnál, pld nagykereskedelmi árengedmény, vagy mint V.I.P.-tagoknak szállodába vagy egyéb helyen pluszszolgáltatásra fog jogosítani.

 

- Ezen felül még plusz a cégek részére jár 5 db kedvezményt vevő „sima” kártya, arra a névre kiállítva, amelyre a cégvezető meghatározz, ez benne van a díjcsomagban, tehát ez a kártya ingyenes.

 

- Ha a cégvezető úgy dönt, hogy jutalmazásképpen a dolgozóit meg akarja lepni „kafetéria” rendszerbe, beléptetheti őket is 1000.-Ft/fő. Ez természetesen nem 1000.-Ft „jutalmat jelent a dolgozónak, hanem lehet több százezer forintot, ha kihasználja, ott vásárol, ahol igénybe veheti a kedvezményt.

 

- A cégek közt szervezni fogok személyes kapcsolatteremtési lehetőséget, úgynevezett konferenciákat, önköltségi alapon, ahol kisebb kiállítást is rendezhetnek, megismertethetik a másikkal termékeiket.

 

- Mindennek az ára havonta, 2000.-Ft/hó az az évente 24.000.-Ft,

amely, egy összegben fizetendő.

 

Amelyik cégnek egy ilyen komplex szolgáltatásra nincs éves szinten 24.000.-Ft az szerintem nem komoly.

Ilyenkor, mikor azt mondja, nem is tudom, meg kell beszélnem a cégtársakkal, megéri ez nekem, nem kell könyörögni, hisz hasonló vállalkozás van a piacon és ezek után a versenytársakhoz, mennek a vásárlók stb.

Össze kell csukni a mappát, mivel ha egyszer hirdet egy újságba az is hasonló áron van, ott kell hagyni a névjegykártyát, ha jól van elmondva amit fent leírtam rájön ilyen sok-sok dolgot ennyi pénzért sehol nem kap meg.

 

Javadalmazás!

 

Hogyan lehet csatlakozni!

 

Egyszerű, elkel dönteni akarok-e dolgozni vagy sem.

 

Mint már előzőekben leírtam

 

- Nincs regisztrációs díj!

- Nem kell semmit megvenni, nincs kezdőcsomag elinduláshoz!

- Adok nyomtatványokat, de ezt későbbiekben, ha elfogy fénymásolni kell!

- Induláshoz  egy speciális + lehetőséget adok, hogy könnyebb legyen dolgozni, ez mindenkinek jár!

 

Ha igen, aláírjuk a megbízói szerződést, lehet kezdeni a munkát.

 

Mindenkinek megadom a lehetőséget, nem „szelektálok”, mert tudom magamról, sokszor nem kaptam lehetőséget, pedig rendkívül jól vagy jobban tudtam volna teljesíteni, mint akit felvettek.

 

A természetes kiválasztódás úgy is megtörténik.

 

A lényeg az, ha valaki komolyan elkezd dolgozni, az az csak ezt teszi, nem kapkod össze vissza, nem 2-3 területen üzletkötősködik, hanem csak ezt végzi, az jól tud keresni.

 

1-5 db szerződésig   5.000.00 Ft/db

   6. szerződésért      6.000.00 Ft

   7. szerződésért      7.000.00 Ft

   8. szerződésért      8.000.00 Ft

   9. szerződésért      9.000.00 Ft   

 10. szerződésért    10.000.00 Ft

 

Ez után minden egyes szerzős után, ha elérted a 10-et, mindig 10.000.00 Ft/db jutalék jár bruttóban számla ellenében!

 

- Az első kötés után /céges/, mindenki kap egy „ütős” névkártya csomagot!

- Az egységes megjelenés érdekében az 5. kötés /céges/ mappa, táska, toll, stb.

- A 10. céges kötés után céges telefon jár! Szerződés alapján, addig, míg a cégnél dolgozik!

 

Terveim alapján mivel Magyarországon Trianon óta 19 megye van, megyénként 10fő az az   190fő + Budapest 10 fő = minimum 200fő, és természetesen lesznek olyanok, akik nem teljesítenek, elmennek, itt maradnak, kevesebbet kötnek.

 

Természetesen a 2. évben a meghosszabbítások is új kötésnek számítanak, akkor viszont jár az 10.000.00 Ft, természetesen lesz új kötés, az eltávozott üzletkötők szerződési címeit is átadom, hisz Kecskemétről nem megyek el pld. Sopronba beszedni a pénzt.

 

Ha beindul az üzlet és megfelelő anyagi háttérrel rendelkezem, van több remek és jövedelmező ötletem amiben rengeteg pénz van és számítok rád, rátok, ha munkatársak leszünk.

 

Természetesen vállalkozói igazolvány szükséges a munkához, mert számla ellenébe tudok fizetni.

 

Továbbiakban, ha van kérdés tájékoztatást adok.

 

Egyetlen ”plusz” kiadás várható, el kell jönni Kecskemétre a szerződést aláírni.

 

Utószó:

 

Természetesen ellehet kezdeni másodállásban, ha munkát keresel, vagy csak váltani szeretnél főállásban.

Ha van jelenleg még főállásod ne hadd ott, csak akkor, ha munka mellett minimum 3 hónap után 3 hónapon keresztül ugyan annyit keresel, mint a főállásodban, bár sajna manapság semmi nem biztos a munkahelyeknél.

 

Ha úgy döntöttél, csatlakozol, mint munkatárs, akkor jelentkezz a munkatársi oldalon található jelentkezési űrlapon!

 

Ha nem szeretnél munkatársam lenni, semmi gond mindenki nem akar velem együtt dolgozni, de kedvezményes vásárlást szeretnél, akkor a kedvezmény vevők oldalon lévő  űrlapon jelentkezhetsz! 

 

Ha nem szeretnél munkatársam lenni, de mint kedvezményadót érdekel a rendszer örömmel veszem, pld. mint különböző termékforgalmazó, biztosítási ügynök, hitelügyintéző, vagy bármi tevékenységet folytató üzletember, üzletasszony!

 

Na nem szeretnél munkatársam lenni, semmi gond, de ha van ismeretségi körödbe olyan személy, aki munkát keres, légy szíves ajánld tovább ezt a munka lehetőséget, küld el Neki weblapom címét.

 

Azért remélem inkább azt, hogy munkatársak leszünk, együttműködésünk gyümölcsöző lesz!

 

További szép napot, ha „bogarat” tettem a füledbe az már jó, semmit nem veszíthetsz, csak nyerhetsz!

 

Ne feledd, csak akkor haladsz előre, ha teszel is érte!

 

 

Illés László

06/30/2495426www.elituzletkoto.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!